De laatste tijd ben ik meer bezig met het onderhouden van mijn lichaam, want een gezond lichaam betekend een gezonde geest. Omdat ik eerst nog niet zoveel kennis had van dit onderwerp zocht ik op internet naar ”huidverzorging vette huid”. Een mevrouw had mij namelijk ooit verteld dat ik zo’n soort vel had. Ik wist dat ik een crème nodig had die niet al te voedend was, anders zou die niet goed in mijn vel trekken. Het is niet altijd even makkelijk om een product te vinden die precies aansluit bij jou vel. Naast dat hij goed moet aansluiten wil jij natuurlijk ook dat hij lekker ruikt. Ooit had ik een potje gekocht voor op mijn gezicht, maar die heb ik nooit gebruikt omdat de geur niet te verdragen was, heel zonde.

huidverzorging vette huid

 

Kies het goede product

Omdat ik er zelf niet uitkwam welke huidverzorging ik nodig had voor mijn vette huid besloot ik om een bedrijf te contacteren. Van een vriendin hoorde ik dat het merk Kneipp heel erg goed was. Ik besloot daarom ook bij hen een grote bestelling te plaatsten die ik thuis liet bezorgen. Enkele dagen later lag er een pakketje op mij te wachten op de keukentafel. Mijn man was zo lief geweest om die daar neer te leggen. Ik pakte er gelijk een mesje bij om de doos open te maken. Toen ik het open kreeg, zag ik een aantal prachtige producten liggen. Ik kan niet wachten om zij uit te proberen en het effect te ervaren. huidverzorging vette huid