Wat ben ik toch vreselijk goed geholpen door de life coach Den Haag. Zij, Jennifer Virginia, wist als geen ander hoe ik mij voelde en hoe zij mij het beste door middel van diverse disciplines kon helpen om orde en rust in mijn leven terug te krijgen.  Door mijn zeer drukke baan wist ik soms niet meer wat voor en wat achter was. Jennifer Virginia heeft door middel van 1 op 1 begeleiding ervoor kunnen zorgen dat ik mijn innerlijke rust weer terug heb gevonden. Dit door middel van meditatiebegeleiding, welke je alleen kan volgen of in groepsverband.  

Ik voel mij weer als herboren

Voordat ik mij aanmeldde bij de life coach hierin Den Haag had ik in eerste instantie mijn twijfels. Vooral omdat dit allemaal zeer onbekend voor mij was, was ik er een beetje huiverig voor om hieraan te beginnen. Maar een vriendin van mij komt hier al jaren en heeft er alleen maar zeer goede berichten over. Door haar ben ik hier terecht gekomen en hadden wij onze eerste sessie samen gepland. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden wat Jennifer Virginia voor jou kan betekenen, kijk dan maar eens op haar site. Hier lees je de verschillende mogelijkheden en tevens staan de tarieven op deze site.