Het hitsige nachtje na een nacht in en uit de clubs gaan, het eindige bij één of andere guy, geweldige sex en dan in ochtend met een kater naar huis. Dit is maar al te bekend voor vele echte party girls/guys. Het echte single leven en de party instelling, de one night stands etc. We kennen allemaal wel een persoon in ons leven die zo is, of wellicht zijn wij wel die persoon. Er is niks mis mee zolang je de balans kan houden, en het onder controle hebt. Als dit uit de hand loopt en een verslaving wordt kunnen er veel problemen bij kijken als je uiteindelijk gaat afkicken.

Intimiteit

Veel mensen geven aan dat na het loslaten van een alcoholverslaving er ook problemen komen kijken met sex. Vooral de welbekende partygirls, omdat er zoveel sexuele onderdelen gebeuren onder de invloed wordt dit met elkaar gelinkt. Als dan de alcohol niet meer in het spel is kunnen er problemen en angsten ontstaan omtrent intimiteit. Omdat je zo gewend bent dat alcohol de remmingen weg haalt zal het soms lastig worden om opnieuw goede ervaringen op te bouwen met sex. Niet iedereen zal met dezelfde problemen te maken hebben.

Impotentie

Ook bij mannen krijg je nog het andere probleem dat met alcohol zoals impotentie, dit wil je natuurlijk voorkomen. Zorg ervoor dat je op tijd er bent en bespreek met professional over wat de beste opties zijn voor jouw. Verder komen er veel obstakels kijken als je verslaving probeert aan te vechten.