Bij het idee dat ik vanavond weer naar dansschool Aalsmeer ga maakt mij al blij. Even lekker weer alle stress van de afgelopen week eraf swingen. Eigenlijk is dit allemaal begonnen op een feestje waar de dansvloer steeds flink vol stond. Mijn vriendin en ik zelf hadden ook een poging gedaan om iets wat op dansen leek te vertonen, maar helaas was het alleen maar lachwekkend om ons te zien stunten. Toen hebben wij besloten om eens naar een echte school te gaan om de betreffende pasjes onder de knie te krijgen.  

Een bijzonder gezellige avond

Omdat ik het vaak erg druk op mijn werk heb, was een avondje naar de dansschool in Aalsmeer een bijzonder goede afleiding. Maar niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vriendin was dit een leuke afwisseling. Wij hadden ons ingeschreven bij Mittelmeijer en al  snel hadden wij de eerste pasjes van de Engelse wals al onder de knie.

Natuurlijk kan je veel meer leren dan de Engelse wals, wat denk je van:

  • Ballet
  • Streetdance
  • Modern/jazz
  • Latin & Ballroom
  • Zumba en Bowka fitness
  • Salsa

Onze dochter is inmiddels met een cursus Streetdance begonnen en ook zij heeft het enorm naar de zin. Ondertussen zijn wij een swingende familie geworden die de leukste moves kunnen maken.